NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

Visualiseringsbild torsvik

Padelcenter öppnar på Torsvik av nytt Familjeföretag

Quadrent var lokalförmedlare vid uthyrning av lokal för ett nytt padelcenter i Torsvik

Vi på Quadrent i Jönköping var i detta uppdrag lokalförmedlare och matchade ihop lokalsökande och fastighetsägare. Som ett resultat av detta kom ett nytt padelcenter att öppna på Torsvik. Familjen Blomgren, som står bakom familjesatsningen padelcentret Torsvik Padel AB är mycket spända och tror att det kommer bli mycket bra. Idén kom till när sonen, Alfred Blomgren, försökte boka padel men hade svårt att hitta lediga tider. Familjen pratade de och tittade på lokaler runt om på Torsvik vilket slutade med att idén om Torsvik Padel AB.

Trycket på övriga anläggningar är stort och vi blir den sydligaste, säger Magnus Blomgren till Jnytt.

Lokalen har tidigare varit utformad för en mekanisk verkstad så detta resulterade i ombyggnation av lokalen. Bland annat behöver man göra fixa till banor, ytskikt, belysning och el. Under sommaren kommer man förutom ombyggnation göra en marknadsundersökning. I samband med detta finns möjligheten för att anmäla intresse för seriespel samt abonnera sina favorit tider. I byggnaden fanns redan ett Friskis och Svettis vilket underlättar ombyggnationen då det finns möjligt att koppla samman omklädningsrum och duschar. En av fördelarna med detta är att Friskis och Svettis har öppet dygnet runt så detta kan också vara en möjlighet för padelanläggningen.

Läs hela artikeln i Jnytt här.

Letar ni efter en lokal i Jönköping att etablera ditt padelföretag i? Se våra tillgängliga lokaler här eller kontakta oss för mer specifik sökning.

Visualiseringsbild torsvik, padelcenter på Torsvik
tisdag 12 maj 2020
Gustav