Lediga lagerlokaler

HITTA LEDIGA LAGERLOKALER

Här kan du hitta lediga lagerlokaler och logistiklokaler i Jönköping med omnejd. Det är mycket som ska stämma in för att ni ska kunna skapa en effektiv lager och logistiklokal. Storlek, antal portar och takhöjd är några av dem. I takt med att e-handeln ökar blir även det geografiska läget allt viktigare och har ni funderat på att etablera er i Jönköping tänker ni helt rätt. Det är ingen slump att Jönköping flera år i rad har hamnat på tredje plats när Intelligent logistik har utsett Sveriges bästa logistiklägen. Vill ni ha vägledning eller information om vilka lagerlokaler och logistiklokaler som finns ute på marknaden är ni välkomna att kontakta oss.

Nedan kan ni söka bland ett urval av våra logistik- och lagerlokaler vi har inne just nu.

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Skiftesvägen 16

Stor lagerlokal på Skiftesvägen 16 i Gränna. Lokalen är uppdelad i flera plan och uppgår till ca 11 000 kvm. Som ett resultat av utvecklingen av Gränna och närheten till e4:an är lokalen perfekt för verksamheter med lager och produktionsbehov.

11075 m²
Exteriör Skiffervägen 8

Skiffervägen 8

Stor och öppen lager- och butikslokal om 1 646 kvm. Lokalen har en central placering och är idag anpassad efter lager och butiksverksamhet men är anpassningsbar utefter hyresgästens önskemål.

1646 m²
Drönarbild bankeryd

Tallvägen 34

Fin som lämpar lager och produktionsverksamhet med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.

1210 m²
Drönarbild Junex

Grännavägen 24A - Lager

Ljusa lagerlokaler i olika storlekar från 110 kvm till ca 400 kvm. Som ett resultat av fastighetens utformning finns även möjlighet att kombinera flera av lokalerna för att skapa en större lagerlokal.

110 - 400 m²
Exteriörbild lokal

Kärrviolsvägen

På Hedenstorp i Jönköping finns det lediga lokaler i en nybyggd fastighet med byggår 2019/2020. Eftersom lokalerna har högt i tak och stora öppna ytor passar lokalen bra för lager eller verkstadsverksamheter.  

459 - 1147 m²
Theoflis visualiseringsbild

Axessen

Ledig lokal i nybyggd fastighet på Hedenstorp. Eftersom ytorna i fastigheten har högt i tak skulle de passa perfekt för logistik eller olika typer av lagerverksamheter.

1300 m²
Exit 94 /industrigatan fasad

Exit 94

Som ett resultat av Industrigatans utveckling är Exit 94 vid Ljungarum den nya samlingspunkten för proffshandel i Jönköping. Ta dig enkelt till Exit 94 genom att svänga av från E4:an vid avfart 94.

360 m²
Lager Open up

Källebacksvägen 11

Ledig lagerlokal på Källebacksvägen 11 i det expansiva området Hedenstorp.  I delar av fastigheten finns redan hyresgästen OpenUp men möjligheten finns att hyra upp till 360 kvm.

360 m²

KONTAKTA OSS

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  Varför ska vi lägga vår logistik- eller lagerlokal i Jönköping?

  Jönköping har flera år i rad hamnat på tredje plats när Intelligent Logistik har utsett Sveriges bästa logistiklägen. Från Jönköpingsregionen når ni 80 % av Sveriges befolkning inom en radie på 40 mil. Jönköping är beläget längs E4:an mitt emellan Skandinaviens huvudstäder vilket är fördelaktigt om ni fraktar mycket gods till och från er lagerlokal. Bara från Torsviks logistikområde avgår 1000 långväga lastbilar per dygn och 220 järnvägsvagnar per vecka. Till skillnad från Göteborg och Örebro som kommit högre upp på listan så har Jönköping fortfarande lägre hyresnivåer för logistik- och lagerlokaler.

  Vad ska vi tänka på när vi söker lagerlokal eller logistiklokal?

  De flesta som söker lagerlokaler eller logistiklokaler har en tydlig bild av hur verksamheten fungerar och vad som krävs av den nya lokalen. Nedan har vi samlat ihop en liten checklista med saker ni kan tänka till kring när ni söker ny logistik-och lagerlokal.

  Vill ni ha rådgivning kring lagerlokaler mer specifikt – och vad ert företag ska tänka på? Välkomna att kontakta oss, så guidar vi er till rätt lager- eller logistiklokal.