Lediga restauranglokaler

SÖK LEDIGA LOKALER FÖR RESTURANG OCH NÖJE

Här kan ni hitta restauranglokaler i all dess former. I en restaurang ska såklart maten och kunderna stå i fokus. Då är det viktigt att lokalen uppfyller de krav som ni har för att kunna laga den goda maten och ge den bästa servicen till era kunder. Beroende på vilken typ av verksamhet ni bedriver kan vi erbjuda olika lokaler med olika lägen för att just er restaurang ska bli lönsam. Nedan kan du se vilka restauranglokaler vi har inne just nu.

Hittar ni inte det ni söker? Bli lokalsökande hos oss, så kontaktar vi er när vi har något vi tror kan passa era behov.

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

KONTAKTA OSS

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER

  EGENSKAPER
  kr/mån

  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE
  Vad ska vi tänka på när vi söker restauranglokal?

  Det är inte lätt att leta lokaler, det finns mycket att tänka på och fundera kring. Beroende på vilken typ av verksamhet du bedriver så kan behoven kring lokalen skilja sig avsevärt. Oavsett om det handlar om café, konditori, pub, nattklubb, kiosk, lunchrestaurang eller salladsbar så skiljer sig behoven i varje unik verksamhet. Här har vi samlat ihop lite saker ni kan tänka till kring när ni söker efter en ny restauranglokal:

  Vill du istället ha förslag på restauranglokaler som stämmer överens med dina behov? Fyll i vårt sökformulär eller hör av dig till oss, så hjälper vi dig hitta rätt!