Offentliga lokaler

SÖK LEDIGA LOKALER FÖR VÅRD OCH UTBILDNING

Här kan du hitta lediga lokaler för offentlig verksamhet. I offentliga lokaler ställs det ofta krav från myndigheter som behöver uppfyllas för att lokalen får tas i bruk. Beroende på om ni söker en utbildningslokal, vårdlokal, idrottsanläggning eller annat så kan kraven se olika ut. Oavsett vilken typ av offentlig lokal ni söker så kan vi vägleda er genom hela processen så att ni hittar rätt. Kontakta oss om ni vill ha rådgivning eller information om vilka offentliga lokaler som finns ute på marknaden nu.

Nedan kan ni söka bland ett urval av våra offentliga lokaler.

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

KONTAKTA OSS

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER

  EGENSKAPER
  kr/mån

  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE
  Vad ska vi tänka på när vi söker en offentlig lokal?

   

  Det finns mycket att tänka på och fundera kring när ni söker nya lokaler. Behoven kan skilja sig mycket beroende på vilken typ av offentlig lokal ni söker. Är det en vårdlokal är det viktigt att tänka på hygien medan utbildningslokaler ställer krav på t.ex. ventilation. Ofta har myndigheterna krav som offentliga lokaler behöver uppfylla och det kan vara bra att kolla upp vad som gäller för just er verksamhet. Nedan har vi samlat lite tips på vad ni kan tänka på när ni söker offentliga lokaler.

  Vill ni ha fler råd kring offentliga lokaler och vad er verksamhet behöver fundera kring, är ni alltid välkomna att kontakta oss.

  Är ni inte redo för att flytta just nu kan ni fylla i en intresseanmälan här. När det dyker upp en lokal som matchar era behov så kontaktar vi er.