Lediga kontorslokaler

HITTA LEDIGA KONTORSLOKALER

Här kan du hitta lediga kontorslokaler i Jönköping. På ett kontor ska funktionalitet och trivsamhet stå i fokus. Då är det viktigt att lokalerna uppfyller de krav ni har för att effektivisera ert arbete och skapa trivsamhet på er arbetsplats. Oavsett om ni vet vad ni söker eller om ni vill ha hjälp med vad ni ska tänka på när ni söker ny kontorslokal så kan vi guida er till den perfekta kontorslokalen för just er verksamhet.

Sök bland våra lediga kontorslokaler nedan – så hjälper vi er hitta rätt!

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Drönarbild bankeryd

Tallvägen 34

Fin som lämpar lager och produktionsverksamhet med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.

1210 m²
Kontor

Grännavägen 24A - Kontor

Ljus och modern kontorslokal med fantastisk placering i Huskvarna. Bakom kontoret finns även ett lager som går att kombinera för att skapa en större lokal.

190 - 415 m²
Modernt kontor

Instrumentvägen 6

En modern kontorslokal med industriell design på Ljungsrum. Som ett resultat av det höga taket blir lokalen genomgående ljus och öppen.

355 m²
Korridor modernt kontor

Herkulesvägen 23

På Norra Ljungarum finns det nu möjlighet att hyra en optimal lokal med utmärkt skyltläge ut mot Herkulesvägen. Förutom det fantastiska läget är även lokalen helt nyrenoverad.

325 m²
Lokal Jönköping

Åsenvägen 7

Lokalen är placerad utanför de mest centrala delarna av Jönköping men ändå inom gångavstånd till alla väsentligheter. Resultatet av detta är ett ledigt kontor med stora utvecklingsmöjligheter och utmärkt läge.

649 m²
Exteriörbild lokal

Kärrviolsvägen

På Hedenstorp i Jönköping finns det lediga lokaler i en nybyggd fastighet med byggår 2019/2020. Eftersom lokalerna har högt i tak och stora öppna ytor passar lokalen bra för lager eller verkstadsverksamheter.  

459 - 1147 m²
Drönarbild på Kyrkogatan

Kyrkogatan 6

Centralt kontor i flera plan på Kyrkogatan 6 mitt på området Väster i Jönköping. Eftersom lokalen är uppdelad finns det möjlighet att hyra mindre delar eller samtliga delar i fastigheten.

90 - 419 m²
Drönarbild österängen

Österängsvägen 3

Moderna och anpassningsbara kontor med hållbarhet i fokus på Österängsvägen 3. Perfekt för de som vill ha ett stort kontor men lätt kunna ta sig till och från kontoret.

700 - 1600 m²
Theoflis visualiseringsbild

Axessen

Ledig lokal i nybyggd fastighet på Hedenstorp. Eftersom ytorna i fastigheten har högt i tak skulle de passa perfekt för logistik eller olika typer av lagerverksamheter.

1300 m²
Vargön visualiseringsbild

Vargön

Vargön 6 är nya samlingsplatsen i Jönköping för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk. Som ett resultat av nybyggnation och utveckling av Vargön kommer du som hyresgäst vara med och anpassa planlösningen från start.

500 - 3460 m²
Exit 94 /industrigatan fasad

Exit 94

Som ett resultat av Industrigatans utveckling är Exit 94 vid Ljungarum den nya samlingspunkten för proffshandel i Jönköping. Ta dig enkelt till Exit 94 genom att svänga av från E4:an vid avfart 94.

360 m²
Lager Open up

Källebacksvägen 11

Ledig lagerlokal på Källebacksvägen 11 i det expansiva området Hedenstorp.  I delar av fastigheten finns redan hyresgästen OpenUp men möjligheten finns att hyra upp till 360 kvm.

360 m²
Lounge Munksjötornet

Vaggerydsgatan 1

Unikt kontor i Jönköpings landmärke Munksjötornet. På våning 11 får du inte bara fantastisk utsikt i 4 väderstreck men ett kontor som andas kreativitet och nytänkande.

517 m²

KONTAKTA OSS

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  Vad ska vi tänka på när vi ska hitta ny kontorslokal?

  Det finns mycket att tänka på och fundera kring när ni söker nya kontorslokaler. Idag blir det mer och mer vanligt med aktivitetsbaserade kontor och öppna landskap. Detta är något som kan spara in på hyran genom att effektivisera ytan, men det ställer samtidigt högre krav på planering och implementering i verksamheten. Här har vi samlat lite frågor ni kan tänka till kring för att hitta rätt kontorslokal för er verksamhet.

  Oavsett om ni söker kontorslokal inom kort eller längre fram så svarar vi gärna på era frågor.

  Vill ni ha förslag på lediga kontorslokaler som stämmer överens med era behov? Fyll i vårt sökformulär nedan, så hjälper vi er hitta rätt!