Quadrent – EN LOKALFÖRMEDLING SOM GÖR LITE MER

På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling, transaktionsrådgivning och förmedling av kommersiella fastigheter vilket innebär att vi fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. Oavsett om du söker en ny lokal eller en hyresgäst ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad.

Att vi arbetar med lokalförmedling, rådgivning och förmedling av kommersiella fastigheter innebär att vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare. Du som fastighetsägare kan anlita oss för att vi ska hitta rätt hyresgäst eller ny ägare till din lokal. Som hyresgäst betyder det att vår förmedlingstjänst samt rådgivning är helt gratis. Vi pusslar ihop rätt fastighetsägare som har en ledig lokal med rätt hyresgäst – utan krångel.

 

VÅR AFFÄRSIDÉ

Quadrent ska vara fastighetsägarens uthyrningsfunktion genom att vara den mest professionella och välinformerade aktören på Jönköpings fastighetsmarknad.

 

MER OM OSS

Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. Större delen av det vi hyrt ut har varit kontor med en genomsnittlig yta om 300 kvm per lokal. På andra och tredje plats kommer lokaler inom industri/lager och butikslokaler. I dagsläget är vi sju stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar.

Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vår lokalförmedling på Östra Storgatan 3 – så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

VI ÄR QUADRENT

Vi finns på Östra Storgatan 3 i Jönköping. Välkommen att besöka oss!

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Gustav Davidsson

Grafisk produktion & Kommunikation

Pontus Nilsson

Transaktionsrådgivare

Marcus Thorin

Transaktionsrådgivare

Andreas Stoor

Transaktionsrådgivare & Registrerad Fastighetsmäklare

LOKALER ÄR VÅR SPECIALITET

Vi hjälper dig med:

Hitta lokal

Vi förmedlar rätt lokal till dig och din
verksamhet.

SÖK HÄR

Fastighetsutveckling & Rådgivning

Har du för små eller för stora lokaler?
Funderar du på nytt läge? Du kanske vill ha
nybyggda lokaler efter dina specifika krav?

KONTAKTA OSS