Kommersiella fastigheter

Värdera din kommersiella fastighet

Funderar du på att sälja din kommersiella fastighet?

Vi har lång erfarenhet av kommersiella fastigheter och arbetar med allt från industri- och hyresfastigheter till mark- och näringsfastigheter. Fyll i formuläret nedan för en värderingen utan några som helst förpliktelser från din sida. Vi svarar även gärna på dina funderingar och ger dig tips och råd inför både försäljning och köp.

Formuläret är utvecklat med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. 

All information som lämnas behandlas konfidentiellt. Fastighetsvärderingen är kostnadsfri. För att vi skall kunna göra en rättvis bedömning av värdet behöver vi ha tillräcklig och rätt information. Vi följer alltid upp förfrågningar med ett telefonsamtal innan vi startar vår värdering.

Formulär

*Genom att fylla i uppgifterna för denna tjänst godkänns personuppgiftshanteringen. Läs mer här https://gdpr.kundenssida.se/.

Kommersiella mäklare

Nedan ser du våra kommersiella mäklare på Quadrent. De är specialiserade på kommersiella fastigheter och förmedlar allt ifrån näringsfastigheter, enskilda fastigheter och bolagsförsäljningar. Utöver fastigheter så bedriver Quadrent framgångsrikt uthyrning och överlåtelse av lokaler.

Andreas Stoor

Transaktioner & Registrerad Fastighetsmäklare

andreas.stoor@quadrent.se
076-397 79 00

Marcus Thorin

Rådgivning & Transaktion

marcus.thorin@quadrent.se
072 195 73 73