Kommersiella fastigheter

Ska du sälja din kommersiella fastighet?

Funderar du på att sälja din kommersiella fastighet kan vi självklart hjälpa dig med så väl en värderingen som en eventuell försäljning utan några som helst förpliktelser från din sida. Vi svarar även gärna på dina funderingar och ger dig tips och råd inför både försäljning och köp.

Vi har utvecklat ett formulär med adoptiv design för att du ska kunna värdera din fastighet på ett enkelt och snabbt sätt. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

All information som lämnas behandlas konfidentiellt. Fastighetsvärderingen är kostnadsfri. För att vi skall kunna göra en rättvis bedömning av värdet behöver vi ha tillräcklig och rätt information. Vi följer alltid upp förfrågningar med ett telefonsamtal innan vi startar vår värdering.


*Genom att fylla i uppgifterna för denna tjänst godkänns personuppgiftshanteringen. Läs mer här https://gdpr.kundenssida.se/.

Nedan ser våra kommersiella mäklare på Quadrent. De är specialiserade på kommersiella fastigheter och förmedlar allt ifrån näringsfastigheter, enskilda fastigheter och bolagsförsäljningar. Utöver fastigheter så bedriver Quadrent framgångsrikt uthyrning och överlåtelse av lokaler.

Kommersiella mäklare

Vid intresse kontakta någon av våra mäklare.

Andreas Stoor

Fastighetsmäklare

andreas.stoor@quadrent.se
076-397 79 00

Anders Mårtensson

Fastighetsmäklare

anders.martensson@quadrent.se
070-974 99 95

Marcus Thorin

Fastighetsmäklare

marcus.thorin@quadrent.se
072-195 73 73

Jörgen Larsson

Fastighetsmäklare

jörgen.larsson@quadrent.se
070-974 99 99