Lediga butikslokaler

HITTA DIN NYA BUTIKSLOKAL

Här kan ni enkelt söka efter lediga butikslokaler i Jönköping. I en butik ska såklart varorna och kunderna stå i fokus. Då är det viktigt att lokalen uppfyller de krav ni har för att kunna vara lättillgängliga och kunna visa upp era produkter för era kunder. Oavsett om ni har klart för er vad ni söker eller om ni vill ha hjälp med vad ni ska tänka på när ni söker ny butikslokal så kan vi guida er till den perfekta butikslokalen för just er verksamhet.

Kolla runt bland våra lediga butikslokaler nedan – så hjälper vi er hitta rätt!

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Butikslokal drönarbild

Butikslokal på Järnvägsgatan 8

Central butikslokal i Vaggeryd. Lokalen uppgår till 959 kvm fördelat på två plan.

959 - 959 m²
Butikslokal

Butik-/lagerlokal på Kämpevägen 25

På Kämpevägen 25 ut med det växande området Södra Munksjön finns det möjlighet att hyra en butikslokal med stora utvecklingsmöjligheter. Lokalen uppgår till 596 kvm och består till stora delar utav butiksytor.

596 - 596 m²
Drönarbild Väranmo

Ringvägen 59

Fin butikslokal med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter mitt i handelsområdet Söderport i Värnamo. En perfekt lokal för er som behöver stor lokalyta och högt i tak men vill ha en central placering.

1638 m²

Lokal med stor utvecklingsmöjlighet på Skiffervägen 8

Stor och öppen lagerlokal om 1 646 kvm. Lokalen har en central placering och tidigare nyttjade MECA lokalen för lager och butiksverksamhet men är anpassningsbar utefter hyresgästens önskemål.

1646 m²
Vargön

Vargön

Vargön 6 är nya samlingsplatsen i Jönköping för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk. Som ett resultat av nybyggnation och utveckling av Vargön kommer du som hyresgäst vara med och anpassa planlösningen från start.

500 - 3460 m²

KONTAKTA OSS

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER

  EGENSKAPER
  kr/mån

  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE
  Vad ska vi tänka på när vi ska hitta ny butikslokal?

  Det är sällan läget är så viktigt att fundera kring som när ni letar efter ny butikslokal. Allting utgår ifrån er affärsidé och att nå ut till er målgrupp. En bra butikslokal i ett attraktivt läge är det många letar efter och vill ha. Att det är mycket människor i omlopp medför dock inte alltid mycket kunder, så tänk gärna en gång extra så att ni hittar rätt område för att nå er målgrupp på bästa sätt.

  Oavsett om ni söker en ny butikslokal inom kort eller längre fram så svarar vi gärna på era frågor.

  Vill ni ha förslag på lediga butikslokaler som stämmer överens med era behov? Fyll i vårt sökformulär eller hör av dig till oss, så hjälper vi dig hitta rätt!