Lediga industrilokaler

HITTA LEDIGA INDUSTRILOKALER

Här kan du hitta lediga industrilokaler i Jönköping med omnejd. Det finns troligtvis lika många användningsområden för en industrilokal som det finns lokaler. Det är mycket som ska stämma in för att produktionsflöden och transporter flyter på så bra som möjligt. Antal portar, travers, oljeavskiljare, uppställningsyta och geografiskt läge kan vara några av dem. Vill ni ha vägledning eller information för att kunna hitta den bästa industrilokalen för just er verksamhet är ni välkomna att kontakta oss.

Nedan kan ni söka bland ett urval av de industrilokaler vi har inne just nu.

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Axessen - 1300 kvm

Axessen, en toppmodern fastighet som skulle passa perfekt för logistik eller olika typer av lagerverksamheter.

1300 m²

Källebacksvägen 11

Uppe på Norra Hedenstorp utvecklas nu moderna verksamhetslokaler för lager, produktion och kontor.

360 m²
Lagerlokal i intilliggande byggnad

Hedenstorpsvägen 5

Här finns en unik möjlighet att få en helt anpassad lokal efter din verksamhet på Norra Hedenstorp i Jönköping. Lokalerna ska byggas i tre etapper där etapp 1 redan står klar.

1000 - 3500 m²

KONTAKTA OSS

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070-974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

Rebecca Grennard

Föräldraledig

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEVad ska vi tänka på när vi söker industrilokal?

Det finns många verksamhetstyper som går under kategorin industri. Beroende på om ni tillverkar, reparerar, producerar eller håller på med service kan kraven på lokalen skilja sig mycket. Vissa saker kan vara avgörande för att er verksamhet ska fungera och det kan vara bra att tänka till kring era tidigare erfarenheter. Nedan har vi samlat ihop en checklista med saker som ni kan tänka till kring när ni söker lediga industrilokaler.

Oavsett om ni söker industrilokal inom kort eller längre fram så svarar vi gärna på era frågor.

Vill ni ha förslag på lediga industrilokaler som stämmer överens med era behov? Fyll i vårt sökformulär nedan, så hjälper vi er hitta rätt!