NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

Malmbergs Elektriska

Malmbergs Elektriska nya lokaler i Jönköping

Malmbergs Elektriska flyttar in i nya lokaler hos Västerhuset AB på Industrigatan 18 i Jönköping.

Malmbergs har under en tid varit på jakt efter nya lokaler i Jönköping. Vi på Quadrent har som lokalförmedlare haft förmånen att stödja MALMBERGS ELEKTRISKA AB i deras sökande efter en ny arbetsplats i Jönköping. Genom en noggrann utvärdering av deras behov, hittade vi tillsammans den perfekta lösningen hos Västerhuset AB på Industrigatan 18.

Lokalen uppgår till ca 485 kvm med skyltläge ut mot Industrigatan.

Vi är stolta över att ha kunnat bidra till Malmbergs fortsatta framgång och ser fram emot att se hur deras verksamhet blomstrar i sina nya lokaler. Vi önskar Malmbergs all lycka till i deras nya lokaler.

För mer information om Malmbergs och deras verksamhet, besök gärna deras hemsida: https://www.malmbergs.com/.

För mer information om hur Quadrent kan hjälpa ditt företag med uthyrningsbehov, läs mer på vår hemsida eller kontakta någon av våra lokalförmedlare här. Vi ser fram emot att hjälpa er hitta den perfekta arbetsplatsen.

 

onsdag 7 juni 2023
quadrent admin