HITTA LOKAL

Att hitta rätt lokal till ert företag kan vara en djungel. Mycket ska stämma in för att det ska matcha behoven för just ert företag. På Quadrent har vi många års erfarenhet av lokalförmedling och kan Jönköpingsområdet både innan- och utantill. Det har gett oss kunskap och erfarenhet kring olika branscher och vilka problem som företag ställs inför när de söker lokal.

Välj den typ av lokal du söker nedan – så hjälper vi dig att hitta rätt lokal!

 

Butik
Lager & Logistik
Industri
Kontor
Vård & Utbildning
Restaurang & Nöje

LEDIGA LOKALER

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Grännavägen 24A - lager

Ljusa lagerlokaler i olika storlekar från 110 kvm till ca 400 kvm. Som ett resultat av fastighetens utformning finns även möjlighet att kombinera flera av lokalerna för att skapa en större lagerlokal.

110 - 400 m²
Lager & Logistik /

Grännavägen 24A - kontor

Ljus och modern kontorslokal med fantastisk placering i Huskvarna. Bakom kontoret finns även ett lager som går att kombinera för att skapa en större lokal.

190 - 415 m²
Kontor /
Modernt kontor

Instrumentvägen 6

En modern kontorslokal med industriell design på Ljungsrum. Som ett resultat av det höga taket blir lokalen genomgående ljus och öppen.

355 m²
Kontor /
Korridor modernt kontor

Herkulesvägen 23

På Norra Ljungarum finns det nu möjlighet att hyra en optimal lokal med utmärkt skyltläge ut mot Herkulesvägen. Förutom det fantastiska läget är även lokalen helt nyrenoverad.

325 m²
Butik / Kontor /
Drönarbild Junex

Grännavägen 24

Ljus och öppen kontorslokal med fantastisk utsikt över Vättern. Lokalen ligger i Huskvarna men med närheten till E4:an tar man sig snabbt till centrala Jönköping.

325 m²
Kontor /
Lokal på Åsenvägen

Åsenvägen 7

Lokalen är placerad utanför de mest centrala delarna av Jönköping men ändå inom gångavstånd till alla väsentligheter. Resultatet av detta är ett ledigt kontor med stora utvecklingsmöjligheter och utmärkt läge.

649 m²
Kontor /
Exteriörbild lokal

Kärrviolsvägen

På Hedenstorp i Jönköping finns det lediga lokaler i en nybyggd fastighet med byggår 2019/2020. Eftersom lokalerna har högt i tak och stora öppna ytor passar lokalen bra för lager eller verkstadsverksamheter.  

459 - 1147 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
Drönarbild på Kyrkogatan

Kyrkogatan 6

Centralt kontor i flera plan på Kyrkogatan 6 mitt på området Väster i Jönköping. Eftersom lokalen är uppdelad finns det möjlighet att hyra mindre delar eller samtliga delar i fastigheten.

90 - 419 m²
Kontor /
Drönarbild österängen

Österängsvägen 3

Moderna och anpassningsbara kontor med hållbarhet i fokus på Österängsvägen 3. Perfekt för de som vill ha ett stort kontor men lätt kunna ta sig till och från kontoret.

700 - 1600 m²
Kontor /
Theoflis visualiseringsbild

Axessen

Ledig lokal i nybyggd fastighet på Hedenstorp. Eftersom ytorna i fastigheten har högt i tak skulle de passa perfekt för logistik eller olika typer av lagerverksamheter.

1300 m²
Industri / Kontor / Lager & Logistik /
Vargön visualiseringsbild

Vargön

Vargön 6 är nya samlingsplatsen i Jönköping för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk. Som ett resultat av nybyggnation och utveckling av Vargön kommer du som hyresgäst vara med och anpassa planlösningen från start.

500 - 3460 m²
Butik / Kontor /
Exit 94 /industrigatan fasad

Exit 94

Som ett resultat av Industrigatans utveckling är Exit 94 vid Ljungarum den nya samlingspunkten för proffshandel i Jönköping. Ta dig enkelt till Exit 94 genom att svänga av från E4:an vid avfart 94.

360 m²
Butik / Kontor / Lager & Logistik /
Lager Open up

Källebacksvägen 11

Ledig lagerlokal på Källebacksvägen 11 i det expansiva området Hedenstorp.  I delar av fastigheten finns redan hyresgästen OpenUp men möjligheten finns att hyra upp till 360 kvm.

360 m²
Industri / Kontor / Lager & Logistik /
Lounge Munksjötornet

Vaggerydsgatan 1

Unikt kontor i Jönköpings landmärke Munksjötornet. På våning 11 får du inte bara fantastisk utsikt i 4 väderstreck men ett kontor som andas kreativitet och nytänkande.

517 m²
Kontor /

Ringvägen 59

Fin butikslokal med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter mitt i handelsområdet Söderport i Värnamo. En perfekt lokal för er som behöver stor lokalyta och högt i tak men vill ha en central placering.

1638 m²
Butik /
Drönarbild bankeryd

Tallvägen 34

Fin som lämpar lager och produktionsverksamhet med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.

1210 m²
Butik / Kontor / Lager & Logistik /

KONTAKTA OSS

Andreas Stoor

Mäklare, rådgivning 0763-97 79 00 andreas.stoor@quadrent.se

Anders Mårtensson

Lokalförmedling, rådgivning 070-974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  VAD SKA VI TÄNKA PÅ NÄR VI SÖKER LOKAL?

  De flesta företag byter inte lokaler så ofta och det kan därför vara svårt att veta vad ni ska tänka på när ni ska hitta lokal. Det första ni bör göra är att analysera och fundera kring företagets behov.

  Oavsett om ni behöver lokalen om några månader eller om några år, så finns vi här för att besvara de frågor som ni funderar kring.

  Är ni inte i aktiv sökprocess men vill hålla lite koll ifall den perfekta lokalen kommer ut på marknaden? Fyll då i vår intresseanmälan med vad ni söker, så får ni information när det dyker upp något som kan vara intressant för er.

  HUR GÅR DET TILL NÄR VI TAR HJÄLP AV QUADRENT?

  När ni väljer att ta hjälp av oss så börjar vi alltid med att göra en noggrann behovsanalys som vi sedan utgår från i vårt arbete med att hitta rätt lokal. Därefter följer en smidig process med visning, hyresavtal och uppföljning.

  Vi på Quadrent håller i hela processen – från sök till avslut, och finns med hela vägen för att svara på frågor och guida er fram tills det att ni är redo att flytta in i er nya lokal. Detta som en helt kostnadsfri service till er.

  Jag vill veta mer

  Kontakta mig

  ÄR DU ETABLERARE/KONSULT?

  Letar du lokaler på uppdrag av ett företag? Läs mer om hur vi kan samarbeta för att tillsammans göra våra kunder nöjda.

  KLICKA HÄR

  ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA FASTIGHETER?

  Är du intresserad av att köpa en fastighet för uthyrning eller vill du äga din egen lokal? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som vill köpa en fastighet.

  KLICKA HÄR