NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

Sommarfest 2018

Under vintern flyttade Quadrent och A&P in i nya lokaler i Jönköping och vi kände att detta behövde firas med en sommarfest! Eftersom vi på kontoret gillar sommaren slog vi ihop en inflyttningsfest och sommarfest på samma gång. Till detta event var kunder och personer som vi har arbetat med under åren välkomma. Detta då det är tack vare erat engagemang som vi tillsammans kan utveckla lokalmarknaden i Jönköping. På vårt nya kontor har vi en fantastisk takterrass som är så fin och självklart skulle festens centrum vara där! Med DJ, grillbuffé, ljusslingor, bubbel och quiz blev det en helt magisk kväll bland takåsarna.

Eftersom detta event blev så lyckat och uppskattat bland både kollegorna på Quadrent och de personer som kom är det inte omöjligt att det fortsätts hålla sommarfester här. Så vem vet när nästa fest blir. Håll utkik i era inkorgar så ses vi kanske i framtiden.

Om ni under tiden är i behov av nya lokal så hittar ni ett urval av de lediga lokalerna här. Med tanke på vissa hyresgäster och fastighetsägare kan vi inte visa alla lokaler här utan kontakta någon av våra lokalförmedlare för fullständig information om de lediga lokalerna.

Tack till er som kom förbi, FC gruppen för fantastisk mat och catering och till Matilda Sjöbring för grym musik.

Snacksbord vi entré för sommarfest. Inflyttningsfest

Snacksbord vid entrén för gästerna.

buffé Från sommarfest, inflyttningsfest och nya lokaler

Den fantastiska grillbuffén med melon, potatissallader m.m.

Nya lokaler, Takterrass med DJ

Översikt över takterrassen och en del av gästerna närvarande.

Uppdukning

Uppdukning inför eventet.

Den Fantastiska efterrätten med sommartema

Den fantastiska efterrätten.

Quadrents sommarfest

Några av de gäster som kom förbi.

fredag 7 september 2018
Gustav