NYHETER

FASTIGHETSMARKNADSDAGEN I JÖNKÖPING 19/4 2018

I den pampiga spegelsalen på Stora Hotellet i Jönköping den 19 april anordnades den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Dagen bestod av exklusiva intervjuer med bland andra Stefan Attefall och Benny Thögersen. Agendan bestod av teman om bostäder, logistik, kontor och handel och ett rejält grepp om branschens framtidsfrågor, samt regionens stadsutvecklingsprojekt. Det fanns även tid för mingel där nya kontakter kunde knytas över en kopp kaffe. Heldagsseminariet arrangerades i samarbete med Jönköpings näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.

En av föreläsarna var vår egna Marcus Thorin, partner, A&P Fatsighetstransaktioner/Quadrent som presenterade en analys över marknaderna för kontors- och handelsfastigheter, och en jämförelse av utvecklingen i Jönköpingsregionen jämfört med motsvarande utveckling i Stockholm och Göteborg.

2018-04-19-13-05-57

Senare under dagen diskuterar en panel de hetaste frågorna på marknaden för dagen, bland annat transaktions-/investeringsläget, digitalisering och kompetensbristen. Panelen bestod av vår egna Pontus Nilsson Pahlevani, vd, A&P Fastighetstransaktioner/Quadrent, Susanne Åhlén, vd, Fasticon Kompetens och Tommy Fritz, vd, Tosito.

2018-04-19-15-14-04

2018-04-18-16-32-02-hdr

Se filmen nedan från dagen med intervjuer och bilder gjort av Fastighetssverige

måndag 18 juni 2018
Astrid