NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

FASTIGHETSMARKNADSDAGEN I JÖNKÖPING 19/4 2018

I den pampiga spegelsalen på Stora Hotellet i Jönköping anordnade man den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Dagen bestod av exklusiva intervjuer med bland andra Stefan Attefall och Benny Thögersen. Agendan bestod av teman om bostäder, logistik, kontor och handel och ett rejält grepp om branschens framtidsfrågor, samt regionens stadsutvecklings projekt. Det fanns även tid för mingel där nya kontakter kunde connecta över en kopp kaffe. Heldagsseminariet arrangerades i samarbete med Jönköpings näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.

Vi på Quadrent och A&P medverkade under dagen genom en monter där besökare bland annat kunde diskutera fastighetsmarknaden i Jönköping. Förutom monter var även en av föreläsarna var vår egna Marcus Thorin, partner, A&P Fatsighetstransaktioner/Quadrent som presenterade en analys över marknaderna för kontors- och handelsfastigheter, och en jämförelse av utvecklingen i Jönköpingsregionen jämfört med motsvarande utveckling i Stockholm och Göteborg.

2018-04-19-13-05-57,
Marcus Thorin på Fastighetsmarknadsdagen

Senare under fastighetsmarknadsdagen diskuterar även en panel de hetaste frågorna på marknaden för dagen, bland annat transaktions-/investeringsläget, digitalisering och kompetensbristen. Panelen bestod av vår egna Pontus Nilsson Pahlevani, partner, A&P Fastighetstransaktioner/Quadrent, Susanne Åhlén, vd, Fasticon Kompetens och Tommy Fritz, vd, Tosito.

2018-04-19-15-14-04
Pontus på Scen

Nedan ser ni bilder från vår Monter för Quadrent och A&P.

Monter på Fastighetsmarknadsdagen 2018

Se filmen nedan från dagen med intervjuer och bilder gjort av Fastighetssverige

Länk till videon hittar du här.

måndag 18 juni 2018
Gustav