NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

Quadrent växer med ny uthyrare

Quadrent i Jönköping rekryterar Cecilia Tauschek. Cecilia kommer främst att arbeta med lokalförmedling och startar sin tjänst den 1 september.

Cecilia Tauschek kommer från och med 1 september, ta sig an rollen som lokalförmedlare på Quadrent. Detta innebär att Cecilia kommer fokusera på lokalförmedling i Jönköping och i själva verket vara en del av teamet som ska utveckla näringslivet i Jönköping i samarbete med fastighetsägarna.

Cecilia kommer närmast från rollen som butikschef på MQ Marqet. Tidigare har Cecilia drivit en ICA-butik i Jönköping samt varit styrelseledamot i Handlarnas Riksförbund. Som ett resultat av detta så har Cecilia genom åren har byggt upp ett stort kontaktnät inom regionens näringsliv.

– Cecilias affärssinne, sociala förmåga samt kontaktnät, i kombination med erfarenheten och lokalmarknadskunskapen inom Quadrent, kommer att kunna generera stora värden för våra uppdragsgivare och företagare i regionen, säger Marcus Thorin, Partner på Quadrent.

Cecilia kommer således att komplettera Quadrents starka uthyrningsteam från och med den 1 september.

– Att få chansen att arbeta på Quadrent känns spännande och jag får möjlighet att möta mina lokala kontakter i nya sammanhang, säger Cecilia Tauschek.

För mer information, kontakta gärna:
Marcus Thorin, Partner på Quadrent,
072-195 73 73, marcus.thorin@quadrent.se

Quadrent är en oberoende aktör som sedan 2004 arbetar på uppdrag av fastighetsägare i Jönköping med omnejd med uthyrning av lokaler och förmedling av kommersiella fastigheter.. Quadrent är en del av A&P Fastighetstransaktioner AB och har i dagsläget 7 stycken anställda.

torsdag 2 september 2021
Gustav