NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

Fastighet- och lokalmarknad

Lokalmarknaden hösten 2021

Hur kommer Lokalmarknaden se ut hösten 2021?

Nu börjar semestern ta slut och allt fler är på väg tillbaka till kontoren, laddade inför höstens spännande projekt. Vi på Quadrent har en höst fylld av lokalförmedling och är redo för de kommande kundmöten. Lokalmarknaden ändras ständigt, inte minst i Jönköping. Därför kan det vara komplicerat att veta vad som är viktigt att tänka på i nästa lokal.
 
Läget för kontorsfastigheter och logistikfastigheter i Jönköping ser fortsatt bra ut. Med stor efterfrågan på moderna kontor och närhet till E4:an, drar sig mer och mer företag ut till de externa handelsområden så som Torsvik, Stigamo och Hedenstorp. Trots pandemin så är efterfrågan på kontorslokaler fortfarande stor. Detta beror på det expanderande näringslivet och den låga arbetslösheten vilket har resulterat i en positiv utveckling för Jönköpings centrum. Detta då företag söker sig till yteffektiva kontorslokaler med bra läge när centrum.
 
Vi på Quadrent arbetar dagligen med både med hyresgäster och hyresvärdar för att matcha ihop lämpliga lokaler med rätt hyresgäster och på så sätt underlätta processen för samtliga parter. Behöver ni hjälp med uthyrning av en ledig lokal eller går ni i tankarna om att byta kontor?
 
Vi på Quadrent har lång erfarenhet av lokalförmedling och lokalmarknaden i Jönköpingsregionen och tar gärna ett samtal om hur vi kan hjälpa er. Hoppas vi ses eller hörs under hösten.
 
Kontaktinformation till våra lokalförmedlare hittar ni här.
 
Lokalmarknaden
tisdag 10 augusti 2021
Gustav