NYHETER PÅ LOKALMARKNADEN

Anticimex flyttar till nytt kontor

ANTICIMEX BYTER LOKAL I JÖNKÖPING TILL ROSENLUND

Anticimex byter lokal i Jönköping och slår ihop sina kontor i Jönköping och Nässjö. Anticimex har flyttat från Ljungarum till nya lokaler på Rosenlund.

Vi trivs faktiskt jättebra. Lokalerna är anpassade helt efter våra behov och nu är vi rustade för att kunna växa och utveckla vår verksamheten.

– Mikael Berglund, platschef på Anticimex.

Anticimex arbetar med miljö- och brandsäkerhet, skadedjursbekämpning och utbildning. Sedan 2015 har Nässjö och Jönköping varit samma resultatenhet således blir det naturligt att strukturera om verksamheten. Det är lokalförmedlaren Quadrent som på uppdrag av Västerhuset AB hyrt ut den nya lokalen på Rosenlund.

Vi vill vara med och utveckla näringslivet i Jönköping. Att Anticimex dessutom trivs i sina lokaler och har möjlighet att växa tycker vi såklart är jätteroligt.

Anders Mårtensson, uthyrare på Quadrent.

Kvarteret Vargön, dit Anticimex flyttar, har sedan 2011 växt och bebyggts med fyra byggnader med en total uthyrningsbar yta om ca 8 500 kvm. Quadrent har tidigare hyrt ut till Net on Net, Stenbergs och Sensys Gatsy Group i kvarteret som tillsammans tecknat sig för ytor om drygt 8 000 kvm.

Quadrent jobbar ständigt med flera olika typer av uthyrningar. Det kan vara allt från uthyrning av kontorslokaler till lager och industri. Som ett resultat av detta har vi på Quadrent god erfarenhet när det kommer till lokalmarknaden i Jönköping. Letar ni efter en ny lokal i Jönköping? Se ett urval av de lokaler vi har inne här.

torsdag 12 januari 2017
Gustav