Exit 94

Avfarten för proffsen

OM EXIT 94

Exit 94 är den nya samlingspunkten för proffsen. Här ska du enkelt svänga av från E4:an vid avfart 94 och ta dig till Industrigatan 18 eller nu mera kallad Exit 94. När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde. Här ska det bli ett kluster av proffshandel som ska dra nytta av varandra.

LOKALERNA

Tanken är att omvandla lagerdelen till proffshandel och detta kommer att ska i flera etapper. När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde. Det finns möjlighet att få butik i främre delen av lokalerna och kontor, lager och personalutrymmen baktill. Vare sig du som hyresgäst är intresserad av lokalen på 485 kvm eller den på 720 kvm är fastighetsägaren mån om att du ska trivas. Till båda lokalerna har man tillgång till lastkaj och takhöjden är 4-4,4 m uk balk. Vill du som hyresgäst in på ett av Jönköpings mest attraktiva lägen har du hittat rätt. På Ljungarums industriområde finns det få tomma lokaler så tveka inte!

OMGIVNINGEN

Ljungarum- är idag ett lager-, logistik- och industriområde med både stora och små företag. Dagens proffshandel finns på Södra Munksjön och Gamla Flygfältet vilka är under omvandling. På sikt måste många verksamheter flyttas och Ljungarum står som ett starkt alternativ.

Information om området

KOMMUNIKATIONER

I Jönköping finns det inte ett bättre strategiskt läge än vad Exit 94 har då man enkelt kan ta sig in till centrum eller av och på E4:an vidare till mot Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns också flera busslinjer med hållplats inom 100 från lokalen. För mer information se Länstrafikens hemsida.

Kontakt

Rebecca Grennard

Lokalförmedlare Direkt: Mobil: 0726-44 28 90 rebecca.grennard@quadrent.se

David Hjalmarsson

Lokalförmedlare Direkt: Mobil: 0701-97 45 54 david.hjalmarsson@quadrent.se

SKICKA MEDDELANDE

Har du frågor om vår verksamhet? Vill du veta mer om vårt företag eller hur vi ska kunna hjälpa dig med dina lokalönskemål samt lokalfrågor? Fyll i kontaktformuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort.