PRESS

PRESSMEDDELANDEN

Visualiseringsbild torsvik

Familjeföretag öppnar nytt padelcenter på Torsvik

tisdag 12 maj 2020. Postad av Gustav.

Vi på Quadrent var lokalfömedlare i detta uppdrag och matchade ihop lokalsökande och fastighetsägare. Detta bidrog till att ett nytt padelcenter öppnas på Torsvik av familjen Blomgren. Under sommaren kommer man förutom ombyggnation, också göra en marknadsundersökning och öppna möjligheten för att anmäla intresse för seriespel samt abonnera sina favorittider. I byggnaden fanns redan ett […]

VÄSTERHUSET SKAPAR NYTT CENTRUM FÖR PROFFSHANDEL I JÖNKÖPING

fredag 20 oktober 2017. Postad av Quadrent.

Västerhuset vill skapa ett proffshandelskluster på södra Ljungarum i Jönköping på fastigheten Älghunden 1 som de förvärvade av Schenker för en tid sedan. Redan nu är intresset stort och en aktör är redan klar för inflytt i februari 2018.

Quadrent hjälper dig till rätt lokal

Quadrent satsar på Jönköpings näringsliv

måndag 22 maj 2017. Postad av Quadrent.

Quadrent, den ledande lokalförmedlaren i Jönköping ser ökat intresse för fastighetsutveckling och etableringar i Jönköping. Genom ny hemsida, ny logga, nytt arbetssätt och nyanställningar vill de få fler företag att etablera sig i staden.

Uthyrt kontor

Global aktör etablerar sig i Jönköping

tisdag 14 mars 2017. Postad av provideit.

Greenworks Tools har tagit beslut om att leda hela sin europaverksamhet ifrån Sverige, och som en del av detta etablerar de nu ett utvecklingscenter på Hedenstorp i Jönköping. Inom några år räknar de med att vara 100-200 anställda på kontoren i Jönköping och Malmö.

PRESSBILDER

Här kan du ladda ner högupplösta pressbilder på vår personal, vårt kontor, vår logga och de senaste lokalerna vi hyrt ut. Klicka på bilden så startar nedladdningen.

Pontus Nilsson Pahlevani
(transaktionskonsult)

Marcus Thorin (transaktionskonsult)

Jörgen Larsson (transaktionskonsult)

Gustav Davidsson
Grafisk Design och digitaliseringsutvecklare

Quadrents kontor