Lediga butikslokaler

HITTA DIN NYA BUTIKSLOKAL

Här kan ni enkelt söka efter lediga butikslokaler i Jönköping. I en butik ska såklart varorna och kunderna stå i fokus. Då är det viktigt att lokalen uppfyller de krav ni har för att kunna vara lättillgängliga och kunna visa upp era produkter för era kunder. Oavsett om ni har klart för er vad ni söker eller om ni vill ha hjälp med vad ni ska tänka på när ni söker ny butikslokal så kan vi guida er till den perfekta butikslokalen för just er verksamhet.

Kolla runt bland våra lediga butikslokaler nedan – så hjälper vi er hitta rätt!

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Korridor modernt kontor

Herkulesvägen 23

På Norra Ljungarum finns det nu möjlighet att hyra en optimal lokal med utmärkt skyltläge ut mot Herkulesvägen. Förutom det fantastiska läget är även lokalen helt nyrenoverad.

325 m²
Vargön visualiseringsbild

Vargön

Vargön 6 är nya samlingsplatsen i Jönköping för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk. Som ett resultat av nybyggnation och utveckling av Vargön kommer du som hyresgäst vara med och anpassa planlösningen från start.

500 - 3460 m²
Exit 94 /industrigatan fasad

Exit 94

Som ett resultat av Industrigatans utveckling är Exit 94 vid Ljungarum den nya samlingspunkten för proffshandel i Jönköping. Ta dig enkelt till Exit 94 genom att svänga av från E4:an vid avfart 94.

360 m²

Ringvägen 59

Fin butikslokal med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter mitt i handelsområdet Söderport i Värnamo. En perfekt lokal för er som behöver stor lokalyta och högt i tak men vill ha en central placering.

1638 m²
Drönarbild bankeryd

Tallvägen 34

Fin som lämpar lager och produktionsverksamhet med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.

1210 m²

KONTAKTA OSS

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  Vad ska vi tänka på när vi ska hitta ny butikslokal?

  Det är sällan läget är så viktigt att fundera kring som när ni letar efter ny butikslokal. Allting utgår ifrån er affärsidé och att nå ut till er målgrupp. En bra butikslokal i ett attraktivt läge är det många letar efter och vill ha. Att det är mycket människor i omlopp medför dock inte alltid mycket kunder, så tänk gärna en gång extra så att ni hittar rätt område för att nå er målgrupp på bästa sätt.

  Oavsett om ni söker en ny butikslokal inom kort eller längre fram så svarar vi gärna på era frågor.

  Vill ni ha förslag på lediga butikslokaler som stämmer överens med era behov? Fyll i vårt sökformulär eller hör av dig till oss, så hjälper vi dig hitta rätt!