Östra Storgatan 13A

Kontor  |  600 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Östra Storgatan 13A

Område: Centrum
Typ: Kontor
Totalarea: 600 m²
Adress:

Östra Storgatan 13A, 553 21 Jönköping

Rebecca Grennard

Lokalförmedlare 0726-44 28 90 rebecca.grennard@quadrent.se
Planlösning

I entrén är det den enorma ljuskronan som själ allt fokus. Den är verkligen helt otrolig och med original väggar från 30-talet är entrén något alldeles extra. Det är en stor yta som skulle passa perfekt för ett öppet kontorslandskap. I anslutning till denna ytan finns 3 större kontor som det går att sitta flera personer i och det skulle också gå att omvandla till ett större personalutrymme. Det finns ytterligare en stor yta i lokalen som skulle kunna användas som konferensrum eller kontorslandskap. En trappa upp är tanken att det kommer finnas lite mindre kontorsrum och mötesrum samt 1 eller 2 konferensrum. På övervåningen idag finns personalrummet men tanken för framtida projekt är att flytta ner det en våning. På övervåningen idag finns det ett badrum i original från 1930-talet med marmor och sten med original detaljer. Otroligt häftigt. Det finns också 2 inglasade balkonger för personalen att nyttja. Till lokalen går det även lösa ca 4 parkeringsplatser. Lokalen är ca 525 kvm, men kan anpassas till ca 450-600 kvm beroende på behov.

Omgivning

Omgivningen består av butiker, kontor och restauranger.

Kommunikation

Busshållplats finns inom 2-3 min gångavstånd och resecentrum ligger inom 5-7 min gångavstånd.

Service

All tänkbar service finns i den direkta närheten.

Parkering

4 parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen. i <<närheten finns också ett flertal parkeringshus.

Övrigt

Det finns kontor och så finns det unika kontor. Detta är av det senare slaget. Arkitekten bakom är ingen mindre än Oskar Öberg. När man går in genom dörrarna till denna lokal är det som att färdas genom en tidsepok. Lokaler som denna finns inte länge i Jönköping. Med en takhöjd på ca 4,5 m, stuckaturer och kakelugnar bidrar det till en otrolig wow känsla. Lokalen behöver definitivt rustas upp och kräver en del arbete men fastighetsägaren är villig att lägga både tid och pengar på att fixa till lokalen. Tanken är att bevara mycket av det gamla som fiskbensparketten, stuckaturer och kakelugnar men införa en mer modern touch på lokalen och en omfattande renovering kommer att göras.

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.