Mogölsvägen 14

Logistik/Lager/Industri  |  9200 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Mogölsvägen 14

Område: Hedenstorp
Typ: Logistik/Lager/Industri
Totalarea: 9200 m²
Adress:

Mogölsvägen 14, 555 94 Jönköping

Planlösning

Lokalen är ca 9 200 kvm med ett optimalt läge i Jönköping och skyltläge ut mot riksväg 40. Det finns också möjlighet att bygga ut med ca 5 000kvm. Lokalen är relativt nybyggd, upprättad under 2011. Takhöjden är 10m till underkant balk och lagerdel utgörs av 8 000kvm. Showroom, kontor och övriga personalytor utgör ytterligare ca 1 200 kvm. Ta chansen och etablera på ett av Jönköpings mest attraktiva logistik lägen. Från entréplan är det en trappa upp eller hiss till kontor och showroom. Du möts av en trevlig miljö med ett stort öppet rum där alla medarbetare kan samlas för att umgås och fika. Runt omkring denna öppna del finns det ett antal kontor, konferensrum och ett pentry. Idag utgör ca 600kvm av det övre våningsplanet showroom, men det skulle enkelt gå att ställa om ytan till fler kontor och mötesrum. Idag utgörs 8 000kvm av lager, det är 10m till underkant balk och det finns plats för ca 13 000 pallplatser. Det finns både markport och lastkaj till lokalen samt omklädningsrum och ett utrymme för laddning av truckar finns i anslutning till bakre delen av lagret.

Omgivning

Omgivningen utgörs av lättare industri, kontor samt handel.

Kommunikation

Lokalen är belägen precis intill göteborgsvägen. Busshållplats finns i området och ett stenkast bort ligger Jönköping Airport.

Service

Det mesta inom service finns i Jönköping centrum ca 7,5 km från lokalen. Inom kort öppnar Zlatan sin nya Padelarena och närheten till restauranger finns inom 5 -10 minuter från området

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra på fastigheten.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.
Kallhyra ca 700 kr/kvm/år.

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.