Kylvägen 4

Butik/kontor (anpassningsbar)  |  1050 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Kylvägen 4

Område: Torsvik
Typ: Butik/kontor (anpassningsbar)
Totalarea: 1050 m²
Adress:

Kylvägen 4, 556 52 Jönköping

Planlösning

Idag står lokalen tom och anpassningar behöver göras. Lokalen är stor och öppen och som enkelt kan anpassas för kontor, butik, showroom, proffshandel, företagsservice, restaurang eller liknande. En takhöjd på 7 meter i underkant balk gör det möjligt att bygga till ett våningsplan i hela eller delar av lokalen. Stora fönster sätts in för att få ett ljusinsläpp som sträcker sig in i hela lokalen. Många kunder besöker dagligen verksamheterna i huset och skyltläge mot den väl trafikerade Torsviksvägen är möjligt om så önskas. I dagsläget står ca 1 050 m2 ledigt men stora möjligheter att expandera finns, då byggklar yta står redo intill lokalen.

Omgivning

Torsvik är ett stort industriområde som tack vare läget längs E4:an har flera stora logistikföretag och lager etablerade. Bland annat har Elgiganten och IKEA stora lager här. I dagsläget finns Läkarhuset, Företagshälsan, Annes Husman och Friskis & Svettis som hyresgäster i byggnaden.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med påfart till E4 ca 400 meter bort. Busshållplats finns ca 300 meter bort.

Service

Här finns allt för att företag och dess anställda ska trivas, Friskis och Svettis ligger i samma byggnad och precis intill finns lunchrestaurangen Annes husman. All annan tänkbar service finns i Jönköping ca 10 km bort.

Parkering

Här kan du som arbetsgivare även erbjuda din anställda gott om parkering

Övrigt

Kallhyra ca 1 000-1 200 kr/kvm.
Hyresgästen har egen elmätare.
Takhöjd, 7 meter i underkant av balk. Möjligt att bygga två plan vid behov.
Tillträde sker efter överenskommelse.

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.