Grännavägen 24 – kontor 215kvm

Kontor  |  215 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Grännavägen 24 – kontor 215kvm

Område: Huskvarna
Typ: Kontor
Totalarea: 215 m²
Adress:

Grännavägen 24, 561 34 Huskvarna

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se
Planlösning

Lokalen är placerad på bottenplan med ingång från södra sidan av Junex fastigheten. Lokalen är genomgående ljus och öppen med god takhöjd. Lokalen uppgår till två våningar där våning två till stora delar består av kontorsytor och våning ett består av en större entré/lounge yta, ett podium, konferensutrymme och kök. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 215 kvm. Tack vare den goda takhöjden blir lokalen väldigt ljus och rymlig. Lokalen har även en nyrenoverad toalett och ett större arkiv/förrådsutrymme på våning ett.

Omgivning

I området pågår ett omfattande utvecklingsarbete. Huskvarna växer och med tillväxt tillkommer en successiv förändring av stadens olika delar. Området Rosendala (Maden) ligger i ett väldigt centralt läge vilket gör att det är intressant för nya bostäder och arbetsplatser. Jönköpings kommun har tagit fram en fördjupad översiktsplan för området som antogs 19 december 2019. Jönköpings kommun vill att området ska ha ett varierat innehåll med en blandning av bostäder, arbetsplatser, förskolor, handel, teknisk försörjning, föreningslokaler m.m. Syftet med planen är att ge övergripande förutsättningar för omvandling av industrimark till en ny del av Huskvarna centrum med ca nya 900 bostäder, 500 arbetsplatser, service och gröna stråk. Utöver de nya bostäderna, arbetsplatserna och gröna stråk finns det utrymme för 2 nya förskolor samt handel och service på
bottenplan utmed gatorna.

Kommunikation

Kommunikation i form av buss finns till och från området.

Service

All tänkbar service finns i centrala Huskvarna alternativt i centrala Jönköping.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.

Övrigt
Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  Hur går det till när vi söker lokal via Quadrent?

  Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

  1. Kontakt & behovsanalys
  Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

  2. Sökning
  När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

  3. Visning av lokal
  När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

  4. Förhandling & avtal
  När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

  5. Uppföljning
  När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.