Hedenstorpsvägen 7

Lager, verkstad och kontor  |  1000 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Hedenstorpsvägen 7

Område: Hedenstorp
Typ: Lager, verkstad och kontor
Totalarea: 1000 m²
Adress:

Hedenstorpsvägen 7, 555 93 Jönköping

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se
Planlösning

Byggnaden är byggd 2010 och är i gott skick. Lokalen uppgår till 1000 kvm och består av två kontorsytor om 100 kvm vardera (200 kvm totalt) där det även ingår omklädningsrum, två WC, en HWC och ett kök. I lokalen finns det även en produktions/lageryta om 800 kvm med en takhöjd om 5,5m u.k balk. Lokalen är idag uppdelad med en skiljevägg där man kan gå mellan lokalerna genom en port (se bilder). Till lokalen finns det två markportar vilket gör det smidigt med in och utlastning. Utanför byggnaden finns det även ett asfalterad yta med stängsel som kan användas som parkering eller uppställningsyta m.m..

Omgivning

Hedenstorp industriområde är beläget precis intill riksväg 40 och väg 195 med närhet till väg 26/47, E4 och Jönköpings flygplats. Sedan 1990 har Hedenstorp växt och nu berör även utvecklingen området söder om riksväg 40, precis intill Jönköping Airport. Större delen av marken runtomkring Hedenstorp är kommunägd och består till största del av barrskog och våtmarker, i nära anslutning av området ligger ytterligare naturområden och vattenledningsparken. Närheten till bostäder i västra Jönköping gör att arbets- och besöksresor blir relativt korta till och från Hedenstorp. Utveckling har gått fort de senaste åren och redan nu finns många lokal och internationella aktörer i området. Tanken är att förbättra kommunikationerna ytterligare till- och från området genom att låta stomlinje 2 trafikera området. Kommunen vill ha att Jönköpings stadsbild ska stärkas vilket är syftet med att kommunen vill att området kring Hedenstorp ska fortsätta utvecklas. I nutid planeras bensinmack och restauranger i anslutning av Hedenstorp trafikplats.

Kommunikation

Kommunikation i form av buss finns i området. Närheten till väg 40 och 195 gör det även enkelt att köra till och från med bil.

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping ca 7 minuter bort.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.

Övrigt
Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  HUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

  Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

  1. Kontakt & behovsanalys
  Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

  2. Sökning
  När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

  3. Visning av lokal
  När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

  4. Förhandling & avtal
  När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

  5. Uppföljning
  När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.