Exit 94

Kontor, Butik, lager, proffshandel  |  360 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Exit 94

Område: Södra Munksjön
Typ: Kontor, Butik, lager, proffshandel
Totalarea: 360 m²
Adress:

Industrigatan 18, 55 302 Jönköping

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se
Planlösning

På Ljungarum ska det bli ett kluster av proffshandel som ska dra nytta av varandra. Idag används byggnaden främst som lager och det finns även en kontorsdel. Tanken är att omvandla lagerdelen till proffshandel och detta kommer att ska i flera etapper. När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde. Det finns möjlighet att få butik i främre delen av lokalerna och kontor, lager och personalutrymmen baktill. Vill du som hyresgäst in på ett av Jönköpings mest attraktiva lägen har du hittat rätt. På Ljungarums industriområde finns det få tomma lokaler så tveka inte! Här finns det en stor möjlighet att anpassa storlek och utformning på lokalen utefter din verksamhet. Ritningen och är ett förslag på fördelningen av lokalerna. De redan uthyrda delarna är dock redan fastställda.

Omgivning

Exit 94, på fastigheten Älghunden 1, är belägen i närheten av Södra Munksjöområdet, där det just nu pågår ett omfattande utvecklingsarbete. Jönköping växer och i samband med att ett stationsområde för den nya höghastighetsbanan som planeras att byggas, ändras även området runtomkring. Södra Munksjöområdet blir en förlängning av den nuvarande stadskärnan. En helt ny stadsdel, med bostäder, resecentrum, skolor, butiker och caféer växer fram. Hela området beräknas till en stolek om 296 hektar, inklusive del av Munksjön. På denna yta kommer bostäder för ca 14 000 personer byggas samt 11 500 arbetsplatserskapas. Exploateringen av Södra Munksjön kommer ske i fyra etapper och avvecklingen av nuvarande verksamheter i området startarde i början av 2017. Många av verksamheterna i det nuvarande industriområdet kommer behöva hitta nya lokaler, vilket även påverkar kringområdena. Exit 94 är beläget på Ljungarum och visionen är att området kommer gå mot handel och service. Sannolikt kommer det att likna de områden som Södra Munksjön står för idag, med annan användning av fastighe-terna.

Kommunikation

I Jönköping finns det inte ett bättre strategiskt läge än vad Exit 94 har då man enkelt kan ta sig in till centrum eller av och på E4:an vidare till mot Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns också flera busslinjer med hållplats inom 100 från lokalen.

Service

All tänkbar service finns i Jönköping centrum 5 km bort.

Parkering

Finns i anslutning till lokalen

Övrigt

Mycket bra skyltläge utmed Industrigatan.

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  HUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

  Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

  1. Kontakt & behovsanalys
  Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

  2. Sökning
  När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

  3. Visning av lokal
  När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

  4. Förhandling & avtal
  När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

  5. Uppföljning
  När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.