Brogatan 25 Hillerstorp

Lager  |  7000 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Brogatan 25 Hillerstorp

Område: Hillerstorp
Typ: Lager
Totalarea: 7000 m²
Adress:

Brogatan 25, 330 33 Hillerstorp

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare 070 974 99 95 anders.martensson@quadrent.se
Planlösning

Den moderna och nybyggda lagerlokalen i norra Hillerstorp är en del av den ca 44 000 kvm stora byggnaden som Hillerstorps Trä idag använder. Ytan som finns tillgänglig är uppdelad i tre sjok om 2700 kvm per sjok och tanken är att hyra ut ca 5000-7000 kvm. Lagerytan är nybyggd 2019 och är i mycket gott skick. Lokalen har god takhöjd om 7,6m u.k. balk. Mellan varje sjok är det skiljeväggar och stora skjutportar som delar av utrymmet. Se bilder för genomgående skick av lokalen.

Omgivning

Lokalen är placerad i norra delen av Hillerstorp, i Gnosjö kommun, som är en del av den välkända Gnosjöandan. Gnosjöandan är ett inslag i kulturen i Gnosjöregionen och det har gjort regionen till ett framgångsrikt småföretagarområde. Lokalen har ett bra läge ut med väg 151 och det strategiskt läget bidrar till god logistik till och från lokalen. Lokalen har ett mycket bra skyltläge mot väg 151. Området består till stor del av industrier men det finns även bostäder och närbutiker. De företag som ligger i närområdet är bland annat Elbe, Thule, Smemo, Elka, Leba m.fl.. All tänkbar service finns i centrala Hillerstorp ca 1 minut bort eller i Gnosjö som ligger ca 10 minuter bort.

Kommunikation

Det finns även god kommunikation till och från området via busslinje.

Service

All tänkbar service finns i centrala Hillerstorp eller i Gnosjö ca 10 minuter bort.

Parkering

Parkering finns på området.

Övrigt
Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE  HUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

  Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

  1. Kontakt & behovsanalys
  Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

  2. Sökning
  När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

  3. Visning av lokal
  När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

  4. Förhandling & avtal
  När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

  5. Uppföljning
  När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.