LEDIGA LOKALER I JÖNKÖPING

Hos oss hittar ni lediga lokaler i Jönköping. Att hitta rätt lokal till ert företag kan vara en djungel, mycket ska stämma in för att det ska matcha behoven för just ert företag. På Quadrent hanterar vi dagligen lediga lokaler i Jönköping och har vi många års erfarenhet av lokalförmedling och kan Jönköpingsområdet både innan- och utantill. Det har gett oss kunskap och erfarenhet kring olika branscher och vilka problem som företag ställs inför när de söker lokal.

Välj den typ av lokal du söker nedan – så hjälper vi dig att hitta rätt lokal!

 

Butik
Lager & Logistik
Industri
Kontor
Vård & Utbildning
Restaurang & Nöje

LEDIGA LOKALER

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Järnvägsgatan 8

Central butikslokal i Vaggeryd. Lokalen uppgår till 959 kvm fördelat på två plan.

959 - 959 m²
Butik /
Butikslokal

Kämpevägen 25

På Kämpevägen 25 ut med det växande området Södra Munksjön finns det möjlighet att hyra en butikslokal med stora utvecklingsmöjligheter. Lokalen uppgår till 596 kvm och består till stora delar utav butiksytor.

596 - 596 m²
Butik /
Logistiklokal

Lagervägen 5

Modern logistiklokal på det växande området Stigamo. Lagret uppgår till 1 000 kvm och kontorsutrymmet  på våning 2 uppgår till ca 1 800 kvm. Lokalen är helt nybyggd 2021 med god takhöjd om 12m.

2800 m²
Kontor / Lager & Logistik /
Skiftesvägen

Skiftesvägen 16

Stor lagerlokal på Skiftesvägen 16 i Gränna. Byggnaden är uppdelad i flera plan och uppgår till ca 11 000 kvm. Tanken är att dela upp våningsplanet med mindre förråd-/förvaringsytor om ca 100-400kvm där man kan hyra den ytan man behöver.

100 - 1000 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
lagerlokal med fantastiskt skyltläge

Källebacksvägen 2b

Öppen lagerlokal med fantastiskt skyltläge belägen på norra delen av logistikområdet Hedenstorp på Källebacksvägen 2b. Lokalen uppgår till 574 kvm.

574 m²
Lager & Logistik /
Lunch

Barnarpsgatan 13

Stor kontorslokal i Jönköping. Lokalen är genomgående ljus med stora kontorsrum med glaspartier mot korridoren. Den yta som finns tillgänglig att hyra uppgår till 800 kvm.

800 m²
Kontor /
Östra storagatan

Östra Storgatan 3

På Östra Storgatan i Jönköping finns det möjlighet att hyra en central kontorslokal om 279 kvm. Lokalen är genomgående ljus och öppen och är tillgänglig för hyrning omgående.

279 m²
Kontor /
Trappa till våning 2

Grännavägen 24 - kontor 215kvm

I det ikoniska Junexhuset på Grännavägen 24 finns en öppen kontorslokal om 215 kvm. Lokalen har god takhöjd och öppna ytor med fyra kontor, konferens och arkivrum.

215 m²
Kontor /
Drönarbild lokal hedenstorp

Källebacksvägen 4

På Källebacksvägen 4 på Hedenstorp finns det nu möjlighet att hyra en lokal som är under byggnation. Möjligheten finns att hyra hela lokalen om 1536 kvm eller ett sjok om 384 kvm.

384 - 1536 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
Loungeyta/konferens på Ljungarum

Dvärggatan 4

Öppen kontorslokal på Dvärggatan 4 på Fridhems industriområde. Som ett resultat av de öppna ytorna blir lokalen genomgående ljus och fräsch.

221 - 221 m²
Kontor /
Drönarbild Hillerstorp

Brogatan 25 Hillerstorp

Öppen lagerlokal med god takhöjd om 7,6 m u.k balk. Lokalen är nybyggd 2019 och den uthyrbara ytan uppgår till ca 5 000 - 7000kvm. Som ett resultat av detta är lokalen genomgående ljus och fräsch.

5000 - 7000 m²
Lager & Logistik /
Drönarbild Väranmo

Ringvägen 59

Fin butikslokal med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter mitt i handelsområdet Söderport i Värnamo. En perfekt lokal för er som behöver stor lokalyta och högt i tak men vill ha en central placering.

1638 m²
Butik /

Skiffervägen 8

Stor och öppen lager- och butikslokal om 1 646 kvm. Lokalen har en central placering och är idag anpassad efter lager och butiksverksamhet men är anpassningsbar utefter hyresgästens önskemål.

1646 m²
Butik / Lager & Logistik /
Drönarbild Junex

Grännavägen 24A - Lager

Ljusa lagerlokaler i olika storlekar från 110 kvm till ca 400 kvm. Som ett resultat av fastighetens utformning finns även möjlighet att kombinera flera av lokalerna för att skapa en större lagerlokal.

110 - 400 m²
Lager & Logistik /
Konferensrum

Grännavägen 24A - Kontor

Ljus och modern kontorslokal med fantastisk placering i Huskvarna. Bakom kontoret finns även ett lager som går att kombinera för att skapa en större lokal.

190 - 415 m²
Kontor /
Lokal Jönköping

Åsenvägen 7

Lokalen är placerad utanför de mest centrala delarna av Jönköping men ändå inom gångavstånd till alla väsentligheter. Resultatet av detta är ett ledigt kontor med stora utvecklingsmöjligheter och utmärkt läge.

394 m²
Kontor /
Exteriörbild lokal

Kärrviolsvägen

På området Hedenstorp i Jönköping finns det lediga lokaler på en nybyggd fastighet med byggår 2019/2020. Eftersom lokalerna har god takhöjd och stora öppna ytor passar lokalen bra för lager eller lager-, logistik- eller verkstadsverksamhet.  

459 - 1147 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
Kontorslandskap

Österängsvägen 3

Moderna och anpassningsbara kontor med hållbarhet i fokus på Österängsvägen 3. Perfekt för de som vill ha ett stort kontor men lätt kunna ta sig till och från kontoret.

700 - 1600 m²
Kontor /
Vargön

Vargön

Vargön 6 är nya samlingsplatsen i Jönköping för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk. Som ett resultat av nybyggnation och utveckling av Vargön kommer du som hyresgäst vara med och anpassa planlösningen från start.

500 - 3460 m²
Butik / Kontor /
Lounge Munksjötornet

Vaggerydsgatan 1

Unikt kontor i Jönköpings landmärke Munksjötornet. På våning 11 får du inte bara fantastisk utsikt i 4 väderstreck men ett kontor som andas kreativitet och nytänkande.

517 m²
Kontor /

KONTAKTA OSS

Andreas Stoor

Transaktionsrådgivare 0763977900 andreas.stoor@a-p.se

Anders Mårtensson

Lokalförmedling, rådgivning 070-974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER
  EGENSKAPER



  kr/mån
  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE



  VAD SKA VI TÄNKA PÅ NÄR VI SÖKER LOKAL?

  De flesta företag byter inte lokaler så ofta och det kan därför vara svårt att veta vad ni ska tänka på när ni ska hitta lokal. Det första ni bör göra är att analysera och fundera kring företagets behov.

  • Vilken typ av yta söker ni?
  • Vilken storlek behöver ni?
  • Har ni krav som området eller lokalen behöver uppfylla?
  • Vad kan ni betala för lokalen?

  Oavsett om ni behöver lokalen om några månader eller om några år, så finns vi här för att besvara de frågor som ni funderar kring.

  Är ni inte i aktiv sökprocess men vill hålla lite koll ifall den perfekta lokalen kommer ut på marknaden? Fyll då i vår intresseanmälan med vad ni söker, så får ni information när det dyker upp något som kan vara intressant för er.

  HUR GÅR DET TILL NÄR VI TAR HJÄLP AV QUADRENT?

  När ni väljer att ta hjälp av oss så börjar vi alltid med att göra en noggrann behovsanalys som vi sedan utgår från i vårt arbete med att hitta rätt lokal. Därefter följer en smidig process med visning, hyresavtal och uppföljning.

  Vi på Quadrent håller i hela processen – från sök till avslut, och finns med hela vägen för att svara på frågor och guida er fram tills det att ni är redo att flytta in i er nya lokal. Detta som en helt kostnadsfri service till er.

  Jag vill veta mer

  Kontakta mig

  ÄR DU ETABLERARE/KONSULT?

  Letar du lokaler på uppdrag av ett företag? Läs mer om hur vi kan samarbeta för att tillsammans göra våra kunder nöjda.

  KLICKA HÄR

  ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA FASTIGHETER?

  Är du intresserad av att köpa en fastighet för uthyrning eller vill du äga din egen lokal? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som vill köpa en fastighet.

  KLICKA HÄR