LEDIGA LOKALER I JÖNKÖPING

Hos oss hittar ni lediga lokaler i Jönköping. Att hitta rätt lokal till ert företag kan vara en djungel, mycket ska stämma in för att det ska matcha behoven för just ert företag. På Quadrent hanterar vi dagligen lediga lokaler i Jönköping och har vi många års erfarenhet av lokalförmedling och kan Jönköpingsområdet både innan- och utantill. Det har gett oss kunskap och erfarenhet kring olika branscher och vilka problem som företag ställs inför när de söker lokal.

Välj den typ av lokal du söker nedan – så hjälper vi dig att hitta rätt lokal!

 

Butik
Lager & Logistik
Industri
Kontor
Vård & Utbildning
Restaurang & Nöje

LEDIGA LOKALER

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Skiftesvägen 14

Skiftesvägen 14

Kontors och produktionslokal med mycket bra placering på på Skiftesvägen 14 i Gränna.

398 - 398 m²
Kontor / Verkstad /
Lager- och produktionslokal

Källebacksvägen 2c

Fin lager- och produktionslokal med mycket god exponering mot väg 195. Lokalen är i gott skick och har mycket bra tillgänglighet.

494 m²
Lager & Logistik /
Lobby

Östra Storgatan 3

Här finns en möjlighet att hyra högklassigt kontor i centrala Jönköping.

355 - 355 m²
Kontor /
Etablera i växjö

Öjabyvägen - Hyr eller Köp mark

Etablera er verksamhet på Öjabyvägen i Växjö. Ytan är lämpad för såväl logistik, produktion, kontor och huvudkontorsverksamhet.

30000 - 40000 m²
Industri / Kontor / Lager & Logistik /
Butikslokal drönarbild

Butikslokal på Järnvägsgatan 8

Central butikslokal i Vaggeryd. Lokalen uppgår till 959 kvm fördelat på två plan.

959 - 959 m²
Butik /
Butikslokal

Butik-/lagerlokal på Kämpevägen 25

På Kämpevägen 25 ut med det växande området Södra Munksjön finns det möjlighet att hyra en butikslokal med stora utvecklingsmöjligheter. Lokalen uppgår till 596 kvm och består till stora delar utav butiksytor.

596 - 596 m²
Butik /
Lagerlokal

Stor lager på Stigamo - Lagervägen 5

Modern logistiklokal på det växande området Stigamo. Lagret uppgår till 1 000 kvm och kontorsutrymmet  på våning 2 uppgår till ca 1 800 kvm. Lokalen är helt nybyggd 2021 med god takhöjd om 12m.

2800 m²
Kontor / Lager & Logistik /
Skiftesvägen

Mindre förvaring i Gränna

Stor lagerlokal på Skiftesvägen 16 i Gränna. Byggnaden är uppdelad i flera plan och uppgår till ca 11 000 kvm. Tanken är att dela upp våningsplanet med mindre förråd-/förvaringsytor om ca 100-400kvm där man kan hyra den ytan man behöver.

100 - 1000 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
lagerlokal Hedenstorp Drönarbild

Källebacksvägen 2b

Öppen lagerlokal med fantastiskt skyltläge belägen på norra delen av logistikområdet Hedenstorp på Källebacksvägen 2b. Lokalen uppgår till 634kvm.

634 m²
Lager & Logistik /
Trappa till våning 2

Grännavägen 24 - kontor 215kvm

I det ikoniska Junexhuset på Grännavägen 24 finns en öppen kontorslokal om 215 kvm. Lokalen har god takhöjd och öppna ytor med fyra kontor, konferens och arkivrum.

215 m²
Kontor /
Drönarbild lokal hedenstorp

Källebacksvägen 4

På Källebacksvägen 4 på området Hedenstorp finns det nu möjlighet att hyra en lokal. Byggnaden är under byggnation och kommer stå klar till januari 2023.

134 - 134 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
Loungeyta/konferens på Ljungarum

Dvärggatan 4

Öppen kontorslokal på Dvärggatan 4 på Fridhems industriområde. Som ett resultat av de öppna ytorna blir lokalen genomgående ljus och fräsch.

221 - 221 m²
Kontor /
Drönarbild Hillerstorp

Brogatan 25 Hillerstorp

Öppen lagerlokal med god takhöjd om 7,6 m u.k balk. Lokalen är nybyggd 2019 och den uthyrbara ytan uppgår till ca 5 000 - 7000kvm. Som ett resultat av detta är lokalen genomgående ljus och fräsch.

5000 - 7000 m²
Lager & Logistik /
Drönarbild Väranmo

Ringvägen 59

Fin butikslokal med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter mitt i handelsområdet Söderport i Värnamo. En perfekt lokal för er som behöver stor lokalyta och högt i tak men vill ha en central placering.

1638 m²
Butik /

Lokal med stor utvecklingsmöjlighet på Skiffervägen 8

Stor och öppen lagerlokal om 1 646 kvm. Lokalen har en central placering och tidigare nyttjade MECA lokalen för lager och butiksverksamhet men är anpassningsbar utefter hyresgästens önskemål.

1646 m²
Butik / Lager & Logistik /
Lagerlokal

Grännavägen 24A - Lager

På Grännavägen finns det möjlighet att hyra lagerlokaler i olika storlekar från 110 kvm till ca 400 kvm. Som ett resultat av fastighetens utformning finns även möjlighet att kombinera flera av lokalerna för att skapa en större lagerlokal.

110 - 400 m²
Lager & Logistik /
Konferensrum

Grännavägen 24A - Kontor

Ljus och modern kontorslokal med fantastisk placering i Huskvarna. Bakom kontoret finns även ett lager som går att kombinera för att skapa en större lokal.

190 - 415 m²
Kontor /
Lokal Jönköping

Åsenvägen 7

En lokal som har nära till grönområden, många parkeringsplatser och som är utvecklingsbar utefter er verksamhet? Allt detta och mer hittar ni på Åsenvägen 7

394 m²
Kontor /
Exteriörbild lokal

Kärrviolsvägen

På området Hedenstorp i Jönköping finns det lediga lokaler på en nybyggd fastighet med byggår 2019/2020. Eftersom lokalerna har god takhöjd och stora öppna ytor passar lokalen bra för lager eller lager-, logistik- eller verkstadsverksamhet.  

459 - 1147 m²
Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
Kontorslandskap

Österängsvägen 3

Moderna och anpassningsbara kontor med hållbarhet i fokus på Österängsvägen 3. Perfekt för de som vill ha ett stort kontor men lätt kunna ta sig till och från kontoret.

700 - 1600 m²
Kontor /
Vargön

Vargön

Vargön 6 är nya samlingsplatsen i Jönköping för företag med ett miljö- och hållbarhetstänk. Som ett resultat av nybyggnation och utveckling av Vargön kommer du som hyresgäst vara med och anpassa planlösningen från start.

500 - 3460 m²
Butik / Kontor /

KONTAKTA OSS

Andreas Stoor

Transaktionsrådgivare 076-397 79 00 andreas.stoor@a-p.se

Anders Mårtensson

Lokalförmedling, rådgivning 070-974 99 95 anders.martensson@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR

  PERSONUPPGIFTER

  EGENSKAPER
  kr/mån

  ÖNSKEMÅL OM OMRÅDE
  VAD SKA VI TÄNKA PÅ NÄR VI SÖKER LOKAL?

  De flesta företag byter inte lokaler så ofta och det kan därför vara svårt att veta vad ni ska tänka på när ni ska hitta lokal. Det första ni bör göra är att analysera och fundera kring företagets behov.

  • Vilken typ av yta söker ni?
  • Vilken storlek behöver ni?
  • Har ni krav som området eller lokalen behöver uppfylla?
  • Vad kan ni betala för lokalen?

  Oavsett om ni behöver lokalen om några månader eller om några år, så finns vi här för att besvara de frågor som ni funderar kring.

  Är ni inte i aktiv sökprocess men vill hålla lite koll ifall den perfekta lokalen kommer ut på marknaden? Fyll då i vår intresseanmälan med vad ni söker, så får ni information när det dyker upp något som kan vara intressant för er.

  HUR GÅR DET TILL NÄR VI TAR HJÄLP AV QUADRENT?

  När ni väljer att ta hjälp av oss så börjar vi alltid med att göra en noggrann behovsanalys som vi sedan utgår från i vårt arbete med att hitta rätt lokal. Därefter följer en smidig process med visning, hyresavtal och uppföljning.

  Vi på Quadrent håller i hela processen – från sök till avslut, och finns med hela vägen för att svara på frågor och guida er fram tills det att ni är redo att flytta in i er nya lokal. Detta som en helt kostnadsfri service till er.

  Jag vill veta mer

  Kontakta mig

  ÄR DU ETABLERARE/KONSULT?

  Letar du lokaler på uppdrag av ett företag? Läs mer om hur vi kan samarbeta för att tillsammans göra våra kunder nöjda.

  KLICKA HÄR

  ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA FASTIGHETER?

  Är du intresserad av att köpa en fastighet för uthyrning eller vill du äga din egen lokal? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som vill köpa en fastighet.

  KLICKA HÄR