NYHETER

Anticimex flyttar till nytt kontor

ANTICIMEX FLYTTAR TILL ROSENLUND

Anticimex har slått ihop sina kontor i Jönköping och Nässjö och har flyttat från Ljungarum till nya lokaler på Rosenlund.

– Vi trivs jättebra. Lokalerna har anpassats helt efter våra behov och nu är vi rustade för att kunna växa och utvecklas i verksamheten, säger Mikael Berglund, platschef på Anticimex.

Anticimex arbetar med miljö- och brandsäkerhet, skadedjursbekämpning och utbildning. Sedan 2015 har Nässjö och Jönköping varit samma resultatenhet vilket gör det naturligt att strukturera om verksamheten. Det är lokalförmedlaren Quadrent som på uppdrag av Västerhuset AB hyrt ut den nya lokalen på Rosenlund.

– Vi vill vara med och utveckla näringslivet i Jönköping och att Anticimex trivs i sina lokaler och har möjlighet att växa tycker vi såklart är jätteroligt säger Anders Mårtensson, uthyrare på Quadrent.

Kvarteret Vargön, där lokalen ligger, har sedan 2011 utvecklats och bebyggts med fyra byggnader med en total uthyrningsbar yta om ca 8 500 kvm. Quadrent har tidigare hyrt ut till Net on Net, Stenbergs och Sensys Gatsy Group i kvarteret som tillsammans tecknat sig för ytor om drygt 8 000 kvm.

torsdag 12 januari 2017
Astrid