Lediga industrilokaler

HITTA LEDIGA INDUSTRILOKALER

Här kan du hitta lediga industrilokaler i Jönköping med omnejd. Det finns troligtvis lika många användningsområden för en industrilokal som det finns lokaler. Det är mycket som ska stämma in för att produktionsflöden och transporter flyter på så bra som möjligt. Antal portar, travers, oljeavskiljare, uppställningsyta och geografiskt läge kan vara några av dem. Vill ni ha vägledning eller information för att kunna hitta den bästa industrilokalen för just er verksamhet är ni välkomna att kontakta oss.

Nedan kan ni söka bland ett urval av de industrilokaler vi har inne just nu.

Ställ in ytan i spannet nedan för att precisera storleken vid en
sökning.

Lagerlokal

Huskvarnavägen 168

Om du och ditt företag är ute efter LÄGET med nära till lederna samt ett riktigt grymt skyltläge, är detta lokalen för er!

580 m²
Industri / Kontor / Lager & Logistik /
utvald-bild

Herkulesvägen 56

På Herkulesvägen 56 i Jönköping finns det nu tillfälle för en verksamhet att flytta in. Fräscha och ljusa lokaler som passar perfekt för verksamheter inom lager, lättare tillverkning eller industri.

1140 m²
Industri / Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
utvald-bild

Hedenstorpsvägen 7

Fin verkstadslokal med möjlighet att växa och mycket bra kommunikationsläge intill riksväg 40 på Hedenstorp, strax utanför Jönköping

1000 m²
Industri / Kontor / Lager & Logistik / Verkstad /
Visualiseringsbild Axessen

Axessen

Axessen, lokal med kontinenten runt knuten.  

3500 m²
Industri / Lager & Logistik /
Parkering, entré och kontorslokal

Ågatan 130

Denna verkstads- och produktionslokal ligger i Anderstorp, ca 30 min från Värnamo. Perfekt för dig som driver egen produktion och inte behöver vara nära en storstad.

800 - 2061 m²
Industri / Lager & Logistik /
huvudbild-webb-1

Hedenstorpsvägen 5

Här finns en unik möjlighet att få en helt anpassad lokal efter din verksamhet på Norra Hedenstorp i Jönköping. Lokalerna ska byggas i tre etapper där etapp 1 redan står klar.

250 - 1200 m²
Butik / Industri / Kontor / Lager & Logistik /
Page 1 of 512345

KONTAKTA OSS

Rebecca Grennard

Lokalförmedlare 0726-44 28 90 rebecca.grennard@quadrent.se

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEVad ska vi tänka på när vi söker industrilokal?

Det finns många verksamhetstyper som går under kategorin industri. Beroende på om ni tillverkar, reparerar, producerar eller håller på med service kan kraven på lokalen skilja sig mycket. Vissa saker kan vara avgörande för att er verksamhet ska fungera och det kan vara bra att tänka till kring era tidigare erfarenheter. Nedan har vi samlat ihop en checklista med saker som ni kan tänka till kring när ni söker lediga industrilokaler.

Oavsett om ni söker industrilokal inom kort eller längre fram så svarar vi gärna på era frågor.

Vill ni ha förslag på lediga industrilokaler som stämmer överens med era behov? Fyll i vårt sökformulär nedan, så hjälper vi er hitta rätt!