Solåsvägen 22

Utbildning/kontor/butik  |  1596 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Solåsvägen 22

Område: Solåsen
Typ: Utbildning/kontor/butik
Totalarea: 1596 m²
Adress:

Solåsvägen 22, 553 03 Jönköping

Rebecca Grennard

Lokalförmedlare 0726-44 28 90 rebecca.grennard@quadrent.se
Planlösning

Lokalerna är idag inredda för öppet kontorslandskap med ljusa luftiga ytor vilket även passar utmärkt för utbildningsverksamhet där större rum krävs. Ytan är uppdelad på tre nivåer, vilket gör att den lämpar sig bra för en verksamhet där olika avdelningar kan skärmas av från varandra. På bottenplan finns en yta, som idag lämpar sig för butiksverksamhet, showroom eller öppet kontorslandskap. Vid utbildningsverksamhet kan ytan nyttjas som utställning för t.ex. elevarbeten eller för föreläsningar i större grupp. I bakre delen av butiken finns ett lager som vid behov kan byggas om för att matcha kommande verksamhet.
Totalt finns sex st toaletter varav tre handikappanpassade, två pentryn/fikarum samt två entréer vilket gör att ytan eventuellt går att dela av i en butik och en kontorsdel. I kontorsdelen finns även en terrass med utsikt över butiksområdet Solåsen.

Omgivning

Området består av butiker, restauranger och industri.

Kommunikation

Lokalen är belägen utmed E4:an och har mycket goda kommunikationer samt ett utmärkt skyltläge. Ca 200 meter bort finns busshållplats med frekventa avgångar.

Service

Flertalet restauranger och butiker finns på Solåsen. All tänkbar service finns i Jönköping centrum drygt 3 km bort.

Parkering

Parkering finns i anslutning till lokalen.

Övrigt

Här finns en möjlighet till kontor, utbildningsverksamhet eller butik på attraktiva Solåsen. Lokalen är mycket fint renoverad med glaspartier och luftiga ytor. Terrass med utsikt över Solåsen finns också att tillgå. Lokalen, som är uppdelad på tre nivåer har stor potential att utvecklas och anpassas för olika typer av verksamheter.

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHur går det till när vi söker lokal via Quadrent?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.