Slottsgatan 40-44, Orangeriet etapp 1

Kontor  |  11500 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Slottsgatan 40-44, Orangeriet etapp 1

Område: Lokalen är belägen mitt i centrala Jönköping
Fastighet: Domherren 23
Typ: Kontor
Totalarea: 11500 m²
Adress:

Slottsgatan 40-44, 553 22 Jönköping

Astrid Hägg Hansson

Lokalförmedlare 0701 41 57 12 astrid.hagg.hansson@quadrent.se
Planlösning

Etapp 1, den nuvarande industribyggnaden, innehåller en total area om ca 11 500 kvm som i samråd med hyresgästen kommer att renoveras och anpassas utefter verksamheten.

Byggnaden är utformad med ljusinsläpp från N S Ö vilket möjliggör en ljus och fräsch kontorsmiljö. Entréplanet erbjuder en total yta om närmare 3700 kvm och på plan 2,3, och 4 finns ytterligare 2 500 kvm per våningsplan, avsedd för kontor.

Omgivning

Omgivningen utgörs av blandad centrumbebyggelse med bl.a. kontor, bostäder, gym, restauranger och diverse butiker.

Kommunikation

Det centrala läget gör lokalen ytterst lätt tillgänglig oavsett om du åker bil, buss eller cykel. Tåg och busstation finns dessutom inom ca 15 minuters promenadavstånd.

Service

All tänkbar service finner du i Jönköpings centrum, ca 500 m från lokalen. Citykärnan erbjuder ett varierat utbud av restauranger, butiker, banker, hotell, mataffärer och mycket mer.

Parkering

Finns att hyra i garage.

Övrigt

Här finns en möjlighet att få en central roll med restaurang, café, gym eller kontor i Jönköpings växande stadskärna. Utmed Odengatan är fastigheten belägen som i tre etapper kommer att omvandlas till kontor med service och restaurang i bottenplan.

Totalt kommer projektet omfattas av ca 18 000 kvm yta som kommer att omvandlas till ett unikt kontorskoncept med fokus på hållbarhet. Visionen är att bland annat kunna erbjuda restaurang, bilpool, cykelboxar samt omklädning för cykelpendlare. Fokus kommer ligga på hög standard och hållbarhet och projektet går under namnet Orangeriet, som är hämtat från tiden då trädgårdsföreningen hade sina växthus på marken där byggnaden idag är belägen.
Fastigheten har mycket goda kommunikationer med frekventa avgångar för stombussar inom 50 meter från fastigheten. Dessutom planeras parkeringsgarage i bottenplan med bilpool samt laddstolpar för elbilar.

Läs om hela projektet på orangerietjkpg.se

 

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.