Herkulesvägen 23

Butik  |  565 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Herkulesvägen 23

Område: Gamla flygfältet
Typ: Butik
Totalarea: 565 m²
Adress:

Herkulesvägen 23, 553 03 Jönköping

Anders Mårtensson

Lokalförmedling, rådgivning +46 (0)36 440 04 95 +46 (0)709 74 99 95 anders.martensson@quadrent.se
Planlösning

Öppen och ljus yta perfekt lämpad för proffsbutik eller service. Stora fönsterpartier ut mot Herkulesvägen skapar fint ljus i den öppna lokalen. Med skyltar på taket och flaggstänger utanför lokalen har du dessutom utmärkt skyltläge mot vältrafikerade Herkulesvägen. I bakre delen av lokalen finns en större lageryta med markport och till höger vid entrén finns två säljkontor samt personalytor och toalett. Genom
lagret når du även ett omklädningsrum med wc och dusch. Lokalen, som tidigare nyttjats av Flügger, ska renoveras och det finns stora möjligheter för dig som hyresgäst att sätta din prägel på lokalen.

Omgivning

Omgivningen består av en blandning mellan lättare industri, serviceverksamhet och handel.

Kommunikation

Lokalen har mycket nära till E4:an och flera bussar passerar om dagen. Det finns även bra cykelvägar till lokalen om man hellre vill ta cykeln.

Service

En del restauranger finns i området och det mesta inom service finns i Jönköpings centrum ca 2,5 kilometer bort.

Parkering

Parkering finns i anslutning till lokalen.

Övrigt
Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.