Elmiavägen 9

Kontor/Utbildning  |  350 m²
FAVORITMARKERA
FAVORITER
FAVORITER
STÄNG

Elmiavägen 9

Område: Elmia
Typ: Kontor/Utbildning
Totalarea: 350 m²
Adress:

Elmiavägen 9, 554 54 Jönköping

Rebecca Grennard

Lokalförmedlare 0726-44 28 90 rebecca.grennard@quadrent.se
Planlösning

Lokalen är indelad i 15 enskilda kontorsrum samt tre konferensrum. Kontoren är flexibla och går att anpassa för att skapa större öppnare ytor för t.ex. kontorslandskap där flera personer kan sitta tillsammans. Köket är öppet och luftigt vilket även kan fungera som en naturlig mötesplats på kontoret. Konferensrummet närmast köket har nyligen renoverats och har plats för 6-8 personer. De två större konferensrummen erbjuder plats för 10-15 personer vardera. I nära anslutning till entrén så finns ett utrymme som kan användas för kopiering och posthantering. Där finns även tillgång till två wc utrymmen varav den ena har tillgång till dusch.

Omgivning

Elmia AB är ett av nordens ledande mässföretag som lockar flera hundratusen besökare varje år. Årligen arrangerar de mässor inom en rad olika affärsområden såsom skog, el, fjärrvärme, verktygsmaskiner, plåt, trädgård, lantbruk, bilar, järnväg och så vidare. Här anordnas även konferenser, kongresser och event av olika slag. Elmia arrangerar även världens största datorfestival Dreamhack som lockar besökare från hela världen.

Kommunikation

Stombussar går ca 400 m från lokalen var 10’e minut. På och avfart till E4:an finns i nära anslutning till lokalen.

Service

All tänkbar service hittar du i Jönköping centrum ca 5 km bort.

Parkering

Möjlighet att hyra p-platser finns. Stort parkeringsområde finns ca 50 meter ifrån lokalen där besökare till verksamheter i området, samt till mässor kan parkera.

Övrigt

Kallhyra ca 1 200 kr/kvm.

Nätverk: Fiber.

Tillträde efter överenskommelse.

Dokument

LÅT OSS GÖRA JOBBET

Fyll i formuläret nedan så matchar vi ert behov mot våra lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

ÖPPNA FORMULÄR
PERSONUPPGIFTER

EGENSKAPERkr/mån

ÖNSKEMÅL OM OMRÅDEHUR GÅR DET TILL NÄR VI SÖKER LOKAL VIA QUADRENT?

Beroende på hur tydlig bild ni har av ert lokalbehov så ser processen olika ut. Vissa vill gå på visning direkt medan andra vill ha vägledning och värdesätter en behovsanalys innan arbetet med att hitta rätt lokal påbörjas. Vill ni kan vi redan tidigt i processen vägleda er kring frågor rörande lokalmarknaden i Jönköping och ert nuvarande avtal, helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst. Det kan t.ex. handla om hyresnivåer i olika områden, rådgivning kring hur ni säger upp ert befintliga avtal på ett smart sätt eller andra frågor gällande hyreslagstiftning och lokalmarknaden. Vi anpassar vårt arbete efter vad som passar er verksamhet och nedan kan ni se ett förslag på hur processen kan gå till.

1. Kontakt & behovsanalys
Vid en första kontakt bokar vi gärna in ett uppstartsmöte, helt kostnadsfritt, där vi tillsammans sätter oss ner och går igenom era krav och önskemål för den nya lokal ni söker. Vi kommer gärna ut till er för att se hur ni har det idag, vad som fungerar bra och mindre bra. Allt för att vi ska få en så tydlig bild av er verksamhet som möjligt. Vi sätter en preliminär tidplan utifrån era behov och ert nuvarande avtal och kan vid önskemål ge råd kring uppsägning, hyresnivåer eller andra lokalfrågor.

2. Sökning
När vi lärt känna er verksamhet och förstått ert behov samt era förutsättningar och tidplan, börjar arbetet för oss att matcha era krav och önskemål mot de lokaler vi arbetar med just nu. Genom oss matchas ert lokalbehov mot ca 70 % av Jönköpings lediga lokaler, utan att ni behöver lyfta ett finger. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

3. Visning av lokal
När vi har hittat en eller flera lokaler vi tror kan passa er så kontaktar vi er för ett nytt möte, och för visning av de lokaler vi tagit fram. Förhoppningsvis hittar ni en lokal som passar er verksamhet. Om inte börjar vi om och söker på nytt utifrån de invändningar och den nya informationen som tillkommit efter visningen.

4. Förhandling & avtal
När ni hittat en lokal som passar era behov och önskemål tar vi eller fastighetsägaren fram ett utkast till hyresavtal. När båda parter är överens signeras avtalet och ni kan börja förbereda er för flytten.

5. Uppföljning
När avtalet är signat avslutas vårt uppdrag, men vårt arbete slutar inte här. Vi vill såklart veta vad ni tycker om er nya lokal och att ni trivs bra med er nya hyresvärd. Efter signerat avtal bokar vi därför in en avstämning, antingen via telefon eller på plats för att få höra era åsikter och säkerställa att ni är nöjda.